Grave

Aantrekkelijke activiteiten Zonnebloem Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De Zonnebloem afdeling Grave ontplooit vele activiteiten voor haar gasten. De eerstvolgende activiteit is de superbingo op 10 mei in wijkcentrum Esterade in Grave. Tijdens deze bingo zijn vele prachtige prijzen te winnen, zoals dekbedden, kampeerartikelen en electrische apparaten. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Zonnebloem Grave. De zaal gaat open vanaf 19.15 uur, de bingo start om 19.45 uur. Deelname kost 12,50 per persoon inclusief consumptie en wat lekkers.

De afgelopen maanden heeft de Zonnebloem diverse geslaagde activiteiten ontplooid. "Zo hebben we een prachtige excursie met bezoek aan de Lage Hof in Overasselt gebracht. Enkele tientallen gasten met hun begeleiders hebben genoten van een interessant bezoek aan dit museum."
Woensdag 10 april werd een boottocht gehouden op de Maas met onder meer 50 gasten van de afdeling Grave. "Onderweg werd genoten van een warme maaltijd, muziek en zang, consumpties en van de uitgebreide contacten met elkaar. Misschien wel het belangrijkste element van deze dag voor de deelnemers. Een speciaal woord van waardering gaat hierbij uit naar de vrijwilligers die zorgden voor de gasten."

De activiteitencommissie van de Zonnebloem Grave organiseert de komende tijd nog diverse evenementen voor haar Gasten. Zie hiervoor www.zonnebloem.nl/grave-velp-escharen-gassel. "Voor deze activiteiten is steun nodig", laat de Zonnebloem weten. "Niet alleen financieel, maar ook als vrijwilliger. Bent u geïnteresseerd om als vrijwilliger
iets te kunnen betekenen neem dan contact op met voorzitter Peter Hendriks, 0486-475962, of per mail: hendpet@home.nl."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties