Grave

A.N.T.A. - Column Kenneth Steijvers

Door Kenneth Steijvers

Het wordt tijd voor een tegengeluid! Het wordt tijd voor een weerwoord! Het wordt tijd voor A.N.T.A.! Je zal je afvragen, wat is A.N.T.A.? Nou, A.N.T.A. staat voor Alle Nederlanders Tegen Alles en is een nieuwe politieke beweging die een schok in ons landje teweeg zal brengen. Want zeg nou zelf, alle onzin die we tegenwoordig door onze strot geduwd krijgen, slaat toch compleet als een plank op een varken?

Die Rutte is al jaren aan de macht en lijdt nu echt aan grootheidswaanzin. Hij zegt dat ie het goed voor heeft met ons, maar aan het einde van de rit staat het gewone volk met lege handen. Schandalig! Met dat corona-gedoe staan die kakkers in pak bij de persconferentie met zo’n betweterig toontje. Bah. Eerst mogen we niks en vervolgens mag ene helft wel en de andere helft maar voor een kwart. Daar is toch geen touw aan vast te binden? De vliegtuigmaatschappijen mogen het wel, de evenementen niet, de horeca weer wel maar op een onmogelijke manier. Dat moeten we toch allemaal niet willen, mensen. Dus daarom zeggen wij van A.N.T.A.: Weg met Rutte en z’n kliek! Zelfde geldt voor die linkse hobbyclubs en al die rechtse partijen die niets dan ruzie maken en nooit met oplossingen komen. Schoon schip maken, dat moeten we.

Binnen A.N.T.A. hebben we zoveel kennis, dat het gehele regeringsapparaat niet meer nodig is. Je wil niet weten hoeveel tijd en geld dat bespaart. We moeten ook niet vergeten dat ze jarenlang ons belastinggeld hebben gebruikt om onze eigen grafkuil te graven. Wist je dat het RIVM in handen is van deepstate illuminist Bill Gates? En dan is er ‘plotseling’ corona en bepaald het RIVM wat Rutte moet zeggen. Die zegt ‘blijf thuis’ en plotseling zijn er 5G-masten. Dat kan toch geen toeval zijn? Let op mijn woorden, straks doen ze ons geloven dat er een vaccin is, maar in werkelijkheid krijgen we een 5G-chip in onze arm. En fakenieuws NOS zegt doodleuk dat we ons nergens zorgen om hoeven te maken. Dan is er maar één oplossing, alle instanties afschaffen. Heel simpel. Kleine metten maken, zeg ik altijd.

Natuurlijk gaat A.N.T.A. zorgen voor een gelijk speelveld. Kijk, we discrimineren niet, maar iedereen die niet uit Nederland komt of buitenlandse invloeden heeft, gaat eruit. Of je tweelingneef nou uit Chili kwam, je man uit Duitsland, je hond uit Mechelen of dat je elke dag Chinese kool eet, daar is het gat van de deur. Ook hebben we een broertje dood aan die asociale media. Constant anoniem haatberichten sturen is gewoon laf. Oplossing is simpel, iedereen met een Facebook-, Twitter- of Instagram-account moet wegwezen. Ga maar lekker bij Zuckerberg op schoot zitten. Tot slot moet je iets bijdragen aan de samenleving, want voor niets gaat de zon op. Dus iedereen zonder werk of luilakken die wel eens appen op ‘t werk, aan jullie hebben we niks. Opzouten.
En als A.N.T.A. klaar is, kijkt A.N.T.A. om zich heen. En wat ziet A.N.T.A. dan? He-le-maal niemand. Iedereen is weg. Heerlijk. Moederziel alleen. Dan is A.N.T.A. een eenmanspartij met het beste individu in Nederland aan het roer. Moreel verheven boven ieder ander. Het resultaat van een individualistische samenleving. Geen lastige discussies in je eentje, wel 100% vrede. Dus… stem jij ook op A.N.T.A.?

Kenneth Steijvers

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties