Grave

Persoonlijke manier om overleden dierbare te herdenken

3D-vingerafdruk in wand- of vloerkleed als tastbare herinnering

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Annora Uitvaartverzorging uit Grave presenteert binnenkort een nieuw product, als tastbare herinnering en ter decoratie van een ruimte. Het gaat om een vloer- of wandtapijt met daarin een in reliëf verweven vingerafdruk van een overleden dierbare. Deze afdruk is uniek en staat symbool voor iemands identiteit en persoonlijkheid.

“Ons Fingerprintcarpet is een nieuw concept in de uitvaartbranche”, vertelt Marsha Laijan, Register Uitvaartverzorgster bij Annora. “Na het verlies van een dierbare zoeken nabestaanden vaak troost in herinneringen. Hoe mooi is het dan als het een tastbare herinnering is. Daarom zijn wij ooit gestart met het vervaardigen van 3D hand- en gelaatsafdrukken. Daarna volgde onze uitgebreide collectie van herinneringssieraden en nu dus het tapijt met de vingerafdruk. Dit karpet legt iemands laatste aanraking vast op een unieke, warme manier; het is letterlijk zacht en aaibaar en brengt warmte in het interieur. Het mooie van dit tapijt is dat het herkenbaar is als herinnering voor de eigenaar en misschien enkele naasten. Voor anderen is het een sfeervol tapijt. Dat maakt het minder beladen en geeft nabestaanden de mogelijkheid in alle rust de tastbare herinnering aan hun overleden dierbare te koesteren.”

Fingerprintcarpet
Het Fingerprintcarpet is te gebruiken als wand- of vloerkleed. Het is beschikbaar in diverse formaten en in twaalf standaardkleuren, maar kan in iedere gewenste kleur worden uitgevoerd. De vingerafdruk wordt met een speciale techniek verwerkt in het tapijt, waardoor het geheel een abstracte, prettige uitstraling krijgt. Meer informatie over dit nieuwe concept is te vinden op www.annorauitvaartverzorging.nl/fingerprintcarpet

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties