Grave

29e Graafse Bridgedrive Quatre Mains op 12 mei

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Voor de 29e maal houdt Bridgeclub Dummy weer haar jaarlijkse Graafsche Bridgedrive Quatre Mains. Deze vindt plaats op 12 mei.

Honderden bridgers uit het hele land weten het historische vestingstadje Grave te vinden, om langs de sfeervolle straatjes in diverse gezellige horeca- en andere gelegenheden, het mooie spelletje bridge te spelen. Er worden (topintregaal) 7 ronden van vier spellen gespeeld. Na elke ronde 'verkassen' de spelers naar een andere locatie. Na de derde ronde rond de klok van 13 uur, wordt er een uitgebreide lunch geserveerd. Om circa 17.15 uur wordt de uitslag in Catharinahof bekendgemaakt.

Er is een mooie prijzentafel, waarop ook dit jaar weer de overheerlijke asperges niet ontbreken. Men doet mee als men 45 euro per paar overmaakt op bankrekening: NL38RABO 0117173916 t.n.v. Bridgeclub Dummy, o.v.v. "Quatre Mains 2018". Het inschrijfgeld is inclusief koffie of thee bij ontvangst, een heerlijke lunch en een hapje tijdens de prijsuitreiking. De deelnemers kunnen zich vanaf 9.45 uur melden in Catharinahof, Koninginnedijk 252, Grave. Heeft u interesse in deze gezellige Bridgedrive, geeft u zich dan snel op. De inschrijving sluit op 21 april. De organisatie heeft ook rekening gehouden met deelnemers die moeilijk ter been zijn, door een korte speelroute te plannen. Voor meer informatie: dummyquatremains@gmail.com.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties