Grave

10 november Dag van de Mantelzorg

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Dinsdag 10 november is het weer de Dag van de Mantelzorg. Eens per jaar staat Nederland stil bij de grote zorg die mantelzorgers dragen en uitvoeren. In verband met de coronacrisis viert Centrum Mantelzorg Land van Cuijk de Dag van de Mantelzorg dit jaar op een andere manier. Met een overheerlijke borrelplank voor alle mantelzorgers in het Land van Cuijk.

Marjo Mooren, coördinator van het Centrum Mantelzorg, vertelt: "We willen deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vragen we alle mantelzorgers om een moment voor zichzelf te nemen. Nodig iemand uit om samen te genieten van een overheerlijke borrelplank. Omdat je het verdient!"

Bestel de borrelplank
Mantelzorgers bestellen de borrelplank via het Centrum Mantelzorg Land van Cuijk. Dat kan door het aanmeldformulier in te vullen op www.mantelzorglvc.nl. Of bel naar 0485-846739. Doe dit uiterlijk voor 1 november 2020. De borrelplanken zijn alleen verkrijgbaar voor mantelzorgers die in het Land van Cuijk wonen.

Deel je zorg
Centrum Mantelzorg Land van Cuijk neemt deel aan de campagne ‘Deel je zorg’. Deze campagne is gestart door het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS), de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), MantelzorgNL en de landelijke Alliantie jonge mantelzorg. De campagne ‘Deel je zorg’ stimuleert (jonge) mantelzorgers om over hun zorgen te praten of hulp te zoeken. Want goed zorgen voor een ander is iets moois, maar blijf ook goed voor jezelf zorgen. Praat over je zorgen, geef grenzen aan en zoek hulp als het nodig is. Kortom deel je zorg! Neem voor meer informatie contact op via info@mantelzorglvc.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties