Op 19, 20 en 21 mei

Goal in one-FootGolftoernooi bij JVC Cuijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

CUIJK - Op 19, 20 en 21 mei vindt de eerste editie van het Kuukse FootGolf-toernooi plaats. JVC Cuijk organiseert dit weekend samen met leerlingen van ROC de Leijgraaf. De velden van de voetbalvereniging worden omgetoverd tot een avontuurlijke FootGolf-baan. Een parcours van 10 holes, dat je met zo min mogelijk trappen met een voetbal probeert af te leggen. Het einde van iedere hole is uniek en heeft zijn eigen thema verbonden aan een organisatie. Het ‘putten’ zal elke keer een uitdaging zijn. Inschrijven is mogelijk tot 12 mei en kan via www.goalinonefootgolfcuijk.nl. 

Gezelligheid staat tijdens het evenement voorop, echter het wedstrijdelement maakt het allemaal uitdagender. Je kunt strijden voor prijzen op 3 verschillende onderdelen: teamresultaat, individueel resultaat en hole in one.

De uitdaging is om als team met zo weinig mogelijk trappen tegen de bal alle 10 de holes af te ronden. Er is voor iedereen ook nog eenzelfde afsluitende 11e hole waar je je puntentotaal met 1 trap nog verder naar beneden kunt brengen. De beste 10 teams (bestaand uit 4 of 5 personen) van de dag staan aan het einde van de dag in de finale. Daar spelen 10 teams nog een ‘flight’ met hetzelfde doel. De winnaar uit deze flight is de dagwinnaar. Natuurlijk hoort hier een leuke prijs bij.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties