Gezocht: foto’s Land van Cuijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk is op zoek naar de mooiste foto van het Land van Cuijk. Iedere inwoner en bezoeker mag foto’s insturen om kans te maken op een mooie prijs. Het maakt op zich niet uit wat op het beeld staat, als het maar een Goei Leven in het Land van Cuijk vertegenwoordigt: mensen die genieten van een kopje koffie op een terras, het Maasheggenlandschap, De Kuilen bij zonsondergang of een ridder te paard door Grave. Het kan en mag allemaal.

Land van Cuijk kent prachtige landschappen, vergezichten, gebouwen, evenementen en mensen. Dit alles wordt vaak vastgelegd als foto en gedeeld via social media, maar even snel verdwijnen de kiekjes weer. Vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk wil deze foto's borgen. Iedereen mag meedoen aan de fotowedstrijd en een onbeperkt aantal foto’s insturen. Uit de inzendingen maakt het bestuur van de vereniging een selectie. Deze foto’s worden gebruikt in de nieuwe brochure, als ansichtkaart, op sociale media  of op www.verrassendplattelandvancuijk.nl. Dit alles ter promotie van de regio en, indien gewenst, met bronvermelding van de fotograaf.

Ben je in het bezit van een mooi kiekje en wil je 'eeuwige' roem, stuur jouw foto('s) dan voor 15 december in naar communicatie@plattelandvancuijk.nl. Wordt jouw foto gekozen voor de voorkant van de nieuwe brochure? Dan ontvang je behalve de eeuwige roem ook een heerlijke verrassing.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties