Fiets zondag 16 mei door het Land van Cuijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Wil jij het Land van Cuijk verkennen op bijzondere wijze? Doe dan mee met Ons Plattelandsrondje op zondag 16 mei. Kies uit één van de drie verschillende routes die de vereniging het Verrassend PlatteLand van Cuijk heeft samengesteld en ervaar de gastvrijheid. De 31 deelnemende plattelandsbedrijven zetten hun deuren van 11 tot 17 uur wagenwijd open om je gastvrij te ontvangen.

Op basis van het fietsknooppuntennetwerk zijn er speciaal voor deze dag (fiets)routes uitgestippeld, variërend in lengte tussen de 39 en 81 kilometer. Onderweg kom je langs bedrijven van Verrassend PlatteLand van Cuijk, maar je kunt ook rechtstreeks naar de deelnemende bedrijven toe fietsen. De drie uitgestippelde routes brengen je langs vele verrassende plekken: bossen, prachtig waterrijk gebied, de Maasheggen en kloosters. Het is ook mogelijk om de verschillende bedrijven per auto te bezoeken.

Mooie prijzen
Laat bij elk bedrijf dat je bezoekt een sticker plakken op de speciale flyer van Ons Plattelandsrondje en je maakt kans op mooie prijzen. De leden van het Verrassend PlatteLand van Cuijk hebben bijzondere prijzen beschikbaar gesteld. Van een kookworkshop voor twee personen tot een biologisch vleespakket en van een zelfgemaakte kruidkoek tot een borrelbox voor vier personen en nog veel meer, Bezoek minstens vier bedrijven en verzamel stickers om kans te maken.

Gratis
De routes en de opengestelde bedrijven vind je terug in de speciale flyer van het Verrassend PlatteLand van Cuijk. Deze is in de hele regio gratis verkrijgbaar bij tal van (toeristische) bedrijven en Toeristische Informatiepunten en bij alle leden van het Verrassend PlatteLand van Cuijk. Je leest er daarnaast alles over op www.onsplattelandsrondje.nl, waar je de fietsroutes ook kunt downloaden.

Het Plattelandsrondje wordt georganiseerd met in achtneming van de dan geldende coronamaatregelen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties