Eenjarig Cash voor Kleren zamelt 3.000 euro in voor Wensambulance

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Regain Recyclables uit Cuijk zamelt sinds een jaar onder de naam Cash voor Kleren elke zaterdag gebruikte kleding en schoenen in op hun locatie aan de Hork 38 in Cuijk. Mensen uit heel Land van Cuijk en omgeving kunnen zich hier ontdoen van oude kleding en schoenen en ontvangen hier direct een vergoeding voor per kilogram. Op zaterdag 21 oktober vierde Cash voor Kleren haar eenjarig bestaan en overhandigde Sjoerd Driessen van Regain Recyclables een cheque van 3.000 euro aan Wensambulance Brabant.


Wensambulance Brabant laat terminaal zieken waardig afscheid nemen van het leven. Wie niet of nauwelijks meer kan lopen of zitten, vervoeren zij – met professionele vrijwilligers en comfortabele brancards – naar die ene speciale plek. Een plek vol herinneringen of gewoon passend bij een mooi afscheid. De wensvrager bepaalt zelf waar hij of zij naartoe wil en deze rit met de wensambulance, mogelijk gemaakt door de vrijwilligers en donaties, gratis voor de wensvrager. 

Aan de Hork 38 in Cuijk konden inwoners van de regio Land van Cuijk zaterdag terecht voor meer informatie over de activiteiten van de Wensambulance. Ook waren medewerkers van Regain aanwezig om uitleg te geven over hergebruik van kleding en de werkwijze van Cash voor Kleren. (foto's en video: Marco van den Broek)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties