E-Fiber verwelkomt Youfone op het glasvezelnetwerk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Een nieuwe glasvezelprovider komt het glasvezelnetwerk van E-Fiber versterken. Sinds 11 februari kunnen de diensten van Youfone worden afgenomen op het glasvezelnetwerk. Hiermee hebben de inwoners in alle E-Fibergebieden de keuze tot wel tien verschillende providers.

Sinds 2008 is Youfone een onafhankelijke telecomprovider die diensten aanbiedt aan particuliere en zakelijke klanten. Eind 2017 zijn zij toegetreden tot de alles-in-1 markt (internet, tv & bellen). Gerard Overmars, CCO van E-Fiber, is zeer te spreken over de komst van de nieuwe provider: “We zijn blij dat Youfone als belangrijke nationale speler op het gebied van mobiele en thuis diensten, internet– en tv-diensten gaat leveren via ons glasvezelnetwerk en zien het als een waardevolle toevoeging van het aanbod”.

Introductieaanbod
Youfone is altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten voor een scherpe prijs. Speciaal voor haar toetreding tot het E-Fiber netwerk komt Youfone met een aantrekkelijk introductieaanbod voor alle consumenten met onder andere 1 jaar gratis ESPN Eredivisie. Deze actie is terug te vinden op www.e-fiber.nl

Open netwerk
E-Fiber legt een open glasvezelnetwerk aan, dit betekent dat alle aanbieders welkom zijn op het netwerk. Zo kunnen huishoudens en bedrijven zelf kiezen welke provider het beste bij hen past. Daarbij is er tevens keuze uit kleinere en lokale glasvezelexperts. Dit biedt veel meer keuzevrijheid en brengt voordelen met zich mee zoals persoonlijke aandacht en goede service.


 

Over E-Fiber
E-Fiber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op snel en betrouwbaar internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Daarom investeert E-Fiber in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen. Om zo een uniek ‘open’ glasvezelnetwerk aan te leggen waarop iedere provider zijn diensten mag leveren.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties