Drive-thru diploma-uitreiking voor studenten De Leijgraaf

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Vanaf begin juli verblijdt De Leijgraaf ruim 1.500 studenten met hét felbegeerde papiertje. Van maandag 5 juli tot en met donderdag 15 juli worden op de verschillende locaties van De Leijgraaf de diploma’s uitgereikt. Binnen de coronamaatregelen zijn per locatie verschillende initiatieven opgetuigd. Van een unieke ervaring in een voetbalstadion tot een walk- en drive-thru.

Studenten die hun opleiding aan De Leijgraaf in Veghel hebben afgerond, ontvangen tussen maandag 12 juli en donderdag 15 juli hun welverdiende diploma. Het geslaagde concept van vorig schooljaar wordt herhaald: een heuse drive-thru op het schoolplein van de Muntelaar. Vanuit de auto gaan de geslaagde studenten, samen met ouders en/of vrienden, op weg naar het laatste stukje van hun opleiding: het ondertekenen van het diploma. Tussendoor passeren studenten diverse checkpoints waar hen een leuke verrassing te wachten staat.

De Leijgraaf is enorm trots op de geslaagde studenten. “In een bewogen schooljaar hebben onze studenten laten zien dat zij hun verantwoordelijkheid nemen en klaar zijn om onze regio te versterken met hun vaardigheden,” aldus Hans de Jong, regiodirecteur Meijerijstad, Uden & Bedrijfsopleidingen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties