Chance4Dance: Danslessen voor jongeren met een beperking

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

CUIJK - Chance4Dance is een dansschool in Cuijk waar iedereen welkom is. "Om dit nog meer te onderstrepen gaan we ook danslessen geven aan jongeren met een beperking", vertelt Joyce Hopman namens de dansschool. Op vrijdag 2 oktober van 10.30 tot 11.30 uur is er een eenmalige proefles (vanaf 16 jaar). Bij voldoende animo zal er een vaste avondles ingepland worden en eventueel ook een les voor kinderen tot 16 jaar. Aanmelden kan via shanti@chance4dance.nl. 

"Al een aantal jaar geef ik les op een school in Gennep aan een groep jongeren met een beperking", vertelt Shanti de Koning-Manupassa, eigenaresse van Chance4Dance. "'Mijn hart ligt nij deze groep waar zo weinig voor geregeld is op sportgebied. Vandaar dat ik nu in Cuijk ga starten met vaste danslessen voor deze groep."

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling, bewegingscoördinatie, muzikaliteit en samenwerking. Shanti geeft aan hoe geweldig het is om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn en hoe ze zich ontwikkelen. "Dit zie ik bij al mijn lessen binnen de dansschool, maar juist omdat er voor deze groep zo weinig geregeld is, ben ik extra dankbaar dat ik dit mag en kan doen voor ze."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties