CDA-kandidaat Marcel Thijssen verloot taart onder facebookvolgers

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Hoewel de verkiezingen voor de Waterschappen en de Provinciale Staten pas over anderhalve maand plaatsvinden, zijn de verkiezingsborden inmiddels al in vele gemeentes neergezet. Langzaam worden de politieke partijen actief en beginnen ze met hun campagne voor stemmen. Zo ook CDA Land van Cuijk.

Op verschillende borden verschijnen al verkiezingsposters. CDA-kandidaat Marcel Thijssen uit Beers, nummer 9 op de lijst voor provinciale staten, wordt prominent in beeld gebracht. Hij gaat vol goede moed de verkiezingsstrijd in. "Het is ontzettend belangrijk dat het Land van Cuijk goed vertegenwoordigd wordt in de provincie", vindt hij. Als fractievoorzitter van het CDA in Cuijk heeft hij al veel ervaring opgedaan in de gemeentepolitiek. Nu wil hij graag de stap naar de provincie maken. Belangrijke thema’s voor hem zijn onder andere bedrijvigheid, landbouw, duurzaamheid en mobiliteit. "Graag zet ik me in voor een busverbinding tussen Grave en Wijchen, een groei in het aantal bedrijven in het Land van Cuijk, een toename van het aantal (sociale) woningen voor jongeren en ouderen en het oplossen van de problemen rondom de maaslijn", somt Thijssen op.

Social media
De komende weken laat Thijssen zijn gezicht bij verschillende evenementen en activiteiten zien. Hij hoopt ook veel mensen via social media te bereiken. "Een platform zoals Facebook is nieuw voor me, maar ik vind het belangrijk dat iedereen weet waar ik voor sta en wat mijn speerpunten zijn", laat de CDA-kandidaat weten. "Om mijn speerpunten zo goed mogelijk te verspreiden, heb ik hulp nodig. Ik vraag iedereen om mijn berichten te delen en mij te ondersteunen door zo veel mogelijk volgers te generen. Om dit werk te belonen, verloot ik bij elke honderdste nieuwe volger een CDA-taart onder de reeds aangemelde volgers. Heb je dus zin in een lekkere taart, voeg me dan snel toe op Facebook."

Verkiezingen
Het is de tweede keer dat de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen samen worden gehouden. Woensdag 20 maart kunnen alle stemgerechtigden een stem uitbrengen op hun voorkeurspartij en -persoon. De gekozen leden van de Provinciale Staten kiezen vervolgens op 27 mei de leden van de Eerste Kamer.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties