Campagne #ikblijflid van start in Land van Cuijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - De verenigingen in het Land van Cuijk hebben hun leden juist nu hard nodig. Ook al hebben we, met zijn allen, het afgelopen jaar niet optimaal gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Het verenigingsleven is onmisbaar in een dorp of stad. Daarom zijn de gemeenten van het Land van Cuijk de campagne #ikblijflid gestart.

Met #ikblijflid kun jij iedereen laten weten waarom je lid wil blijven van jouw vereniging. Wat maakt het mooi om te voetballen, een potje biljart te spelen of wellicht een mooi optreden te geven met jouw teamleden? Gebruik het kader op je facebookprofiel of #ikblijflid in je Instagram-stories en maak een mooie foto of vlog in je verenigingstenue. Deel het daarna met de wereld.
Ben je niet zo handig met social media? Bij verschillende verenigingen in het Land van Cuijk hangen  of staan levensgrote fotoframes die je kunt gebruiken om jouw vereniging te laten weten dat je lid blijft en ook waarom. Het is de bedoeling dat deze frames gaan rouleren. 

Hashtag
Dus maak een foto, tag #ikblijflid en je vereniging en steek ze een hart onder de riem. Wellicht zorg jij ervoor dat er zelfs wat nieuwe leden bijkomen. Dat zou helemaal tof zijn!

Toolbox
Via www.grave.nl/ikblijflid, www.gemeente-mill.nl/ikblijflid en www.cuijk.nl/ikblijflid zijn diverse items te downloaden die verenigingen zelf kunnen gebruiken om campagne te voeren. Verder kun je op facebook een frame zetten om je profielfoto en binnenkort kun je op instagram gebruik maken van de gifjes die je kunt vinden met ikblijflid. Hiermee laat je zien dat je trots bent op jouw vereniging en lid blijft.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties