Binnenplaats Hanshof heeft de deuren geopend

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

CUIJK - Het zusje van Buitenplaats Zevenhutten, waarvan Piet en Bianca Schrijen (foto) de eigenaren zijn, is geheel gerestyled. Binnenplaats Hanshof is de nieuwe naam van het voormalige uitvaartcentrum Annahof in Cuijk nabij de algemene begraafplaats Hanshof. Schrijen wil mogelijkheden geven van eenvoud, intiem tot exclusief. Daarom deze uitbreiding van hun dienstverlening.

"Bij Binnenplaats Hanshof willen we mensen meer vrijheid geven om eigen invulling te geven en herinneringen bijzonder te maken", vertellen Piet en Bianca Schrijen. "De hele Binnenplaats is te reserveren voor een samenzijn in privésfeer. Waar wij een smaakvol buffet voor je klaarzetten of een privé kok een diner voor je bereid. Of de tuin je gelegenheid biedt voor een tuinborrel."

Privé-locatie
“Een losse sfeer te creëren, een ontspannen ambiance, een gevoel van tijd, rust en aandacht. Dat is wat we gedaan hebben en proberen hier uit te stralen. In alles wat we voor je kunnen betekenen, door er gewoon te zijn. Maatwerk te leveren van eenvoudig tot exclusief.
We willen een omgeving bieden waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en respect. Waar ruimte is om het leven te vieren, maar waar ook ruimte is om het mooie te bewaren en te delen wat telt. Waar tijdsdruk geen rol speelt, waar quality time voor het leven van de mensen die je lief hebt of had voorop staan."

24 uurs suite
”In je vertrouwde omgeving afscheid nemen in de omgeving waar je hebt geleefd, is heel belangrijk”, geven Piet en Bianca Schrijen aan. "Dit kan vanaf heden bij Binnenplaats Hanshof. Van de afscheidssuite krijgen de nabestaanden de sleutel. Een vrij gevoel om zelf te bepalen wanneer je op bezoek gaat bij iemand die je lief is."

Tuinborrel
Ook een tuinborrel in familiekring is mogelijk. "In een kleine kring nog even herinneringen ophalen om een bijzondere dag af te sluiten. Met de zon die door de bomen het terras beschijnt.
Geheel passend in de natuurlijke omgeving, met de loopkoets van Binnenplaats Hanshof naar Buitenplaats Zevenhutten, je dierbare te begeleiden voor het laatste afscheid."

Binnenplaats Hanshof is een uitbreiding van de veelzijdigheid en de uitgebreide mogelijkheden die Schrijen, afscheid en herinnering sinds jaar en dag onderscheidt ten op zichte van andere regionale uitvaartondernemingen. Samen met het in 2018 geopende kleinschalige crematorium bij Buitenplaats Zevenhutten, maakt dit Schrijens dienstverlening meer dan compleet.

Voor meer informatie, een rondleiding bij Binnenplaats Hanshof, Buitenplaats Zevenhutten, uitvaartcentrum Boxmeer en Gennep kunt u contact opnemen via 0485–521111.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties