Persoonlijke aandacht die begint op elk moment, met een kop koffie of thee

Benieuwd naar je verhaal

Door Schrijen Afscheid en Herinnering

REGIO - Heel veel mensen die iemand verloren zijn, hebben toch de behoefte om een hun verhaal te delen. Dat is in deze tijd erg lastig omdat je nauwelijks mensen mag ontvangen of spreekt. De eenzaamheid is erg groot van mensen die, op welke manier dan ook, met verlies, ziekte of andere emotionele zaken te maken hebben gehad in deze coronatijd.

Schrijen Afscheid en Herinnering staat open voor dat wat mensen verbindt. "Om het leven te vieren, herinneringen te maken, momenten her te beleven en samen nieuwe te creëren! Maar ook het feit dat je zorg hebt voor elkaar en dat je omkijkt en blijft kijken naar die ander, daar mag je niet aan voorbijgaan, vinden wij."

'Voel je altijd welkom om je verhaal kwijt te kunnen'
"Wat wij daarnaast horen, zien en merken is dat mensen die met hun verhaal zitten en het aan niemand kwijt kunnen, dit ook niet zomaar doen en kunnen. De laagdrempeligheid die wij hebben omdat ze makkelijk tegen ons hun verhaal durven te vertellen, zonder schaamte of het gevoel dat de ander daar niet op zit te wachten, is een niet te grote stap."

Juist nu willen we elkaar zien om verhalen te delen, stelt Schrijen. "Die behoefte zien we elke dag en begrijpen we. Een kop koffie of thee doet wonderen! Vanaf zondag 2 mei bent u van harte welkom voor een kop koffie of thee met iets lekkers en ontmoeten we je graag op ons terras of veldcafé tussen 12 en 18 uur."

Rondleiding
Wil je een rondleiding op de locatie van Schrijen Afscheid en Herinnering, meld je dan aan via www.zevenhutten.nl

Kijk voor meer informatie op www.zevenhutten.nl of mail naar info@zevenhutten.nl

Team Zevenhutten en Piet & Bianca Schrijen

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties