Autoschadebedrijf Van Eeden ruim drie jaar na brand weer open

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

CUIJK – Autoschadebedrijf Van Eeden is ruim drie jaar na de allesverwoestende brand weer helemaal terug. Het ‘modernste schadeherstelbedrijf van Nederland’ opent op 14 januari van 10 tot 17 uur de deuren voor het publiek. Met deze open dag viert de familie Van Eeden een eind aan drie ‘verschrikkelijke jaren vol ellende en onzekerheid’.

Als het inbraakalarm in de nacht van 13 augustus 2013 afgaat, hebben eigenaar Nico van Eeden en zijn vrouw Ellie geen idee wat ze te wachten staat. Nico: “In eerste instantie had ik ook niets door. Vervolgens is alles in een waas aan me voorbij gevlogen. Je staat erbij en ziet hoe het bedrijf - dat je dertig jaar daarvoor bent gestart – in vlammen op gaat.”

“De lange periode daarna heeft ons echt aangegrepen. Al dat getouwtrek met de verzekering; al die onzekerheid. Het waren drie klote jaren. Gelukkig kunnen we die nu achter ons laten”, aldus Ellie. “We zijn weer terug met het modernste schadeherstelbedrijf van Nederland. Dat laten we natuurlijk graag aan iedereen zien; veel mensen hebben zo met ons meegeleefd die afgelopen jaren. Vandaar dat we op 14 januari een open dag organiseren.”

Het team heeft in de tussentijd niet stil gezeten. Nico vertelt: “Voor ons was één ding direct duidelijk: we wilden door. Dankzij de steun en inzet van ons personeel, maar ook door de hulp van schadeherstelbedrijven V.E.S. in Heijen, Cloosterman in Nijmegen en Bert Verweijen in Mill was dat mogelijk. De eerste twee maanden konden onze monteurs daar aan de slag, daarna konden we 500 meter van ons pand in Cuijk aan het werk. Vanaf 2 januari zijn we weer te vinden op De Hork. We kijken ernaar uit!”

Volg het laatste nieuws rondom de open dag via Facebook: https://www.facebook.com/autoschadebedrijfvaneeden.

De Hork 28, Cuijk
Tel. 0485-321129
www.schadenetvaneeden.nl 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties