Aura is verhuisd: 'Het is écht een grote stap vooruit!'

Door Mans Pere

MILL - De deuren van de nieuwe showroom mogen eindelijk van het slot. Aura is verhuisd van Sint Hubert naar de Molenheidseweg 1A in Mill. Een hoger plafond en handiger oppervlakte geven een nieuwe, betere kijk op het uitgebreide assortiment. Een assortiment dat met de verhuizing ook nog eens is gegroeid.

Weinigen zullen stellen dat er iets mis was met de eerdere showroom, op steenworp afstand in Sint Hubert. Maar de grote hal in Mill is het bewijs dat de verhuizing toch een goede zet is gebleken. “De overkappingen komen veel beter tot hun recht” zegt Esmee Dreesen. Samen met Jörgen Tielemans staat Esmee aan het roer van de onderneming, alwaar ze met elkaar de gehele verhuizing hebben georkestreerd. “Op de bomen en planten na hebben we niks meegenomen. Alles is helemaal nieuw hier!” De goedlachse Jörgen vult aan: “Ooh en de papegaai. Die konden we natuurlijk niet achterlaten.”

Q-serie
Het resultaat van al dit nieuws mag er meer dan zijn. De weidse ruimte laat de terrasoverkappingen meer dan ooit uitkomen. De knikarm- en uitvalschermen, rolluiken en screens hangen duidelijk bij elkaar. In de hoeken prijken statig de aan huis te monteren overkappingen met polycarbonaat of glazen dakpanelen en eventueel dito zijwanden. “Nieuw in de collectie van buitenzonweringen is de Q-serie. Dat is een speciale lijn van het merk Rainbow. We zijn de enigen in de wijde omtrek die deze modernere en luxere varianten mogen verkopen” vertelt Jörgen. Dat laat zien dat we echt wel gespecialiseerd zijn.

Vrijstaand
Pontificaal in het centrum van de met vrolijk groen en grijs versierde hal pronken de eveneens nieuwe vrijstaande overkappingen. Jörgen: “Deze zijn voorzien van doek en lamellen. Die kunnen bij mooi weer helemaal open gezet worden, en uiteraard dicht bij regen. Het werkt volledig elektrisch en met afstandsbediening. Dat is ideaal!” Met één druk op de knop vouwen de lamellen van de middelste overkapping zich op als een cabriodak. Probleemloos en snel wordt er een eindeloze denkbeeldige blauwe hemel gecreëerd. “En er zit zelfs verlichting in, met verschillende kleuren”. Jörgen grapt: “ Zet hem maar eens in partystand!”

Meerwaarde
Hoewel de illustere partystand uitblijft is er voor Jörgen en Esmee toch voldoende reden tot feest. De verhuizing is een feestelijke aangelegenheid die uitgebreid gevierd mag worden. Het brengt immers nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee. "Dit hadden we in Sint Hubert nooit zo mooi voor elkaar gekregen. Het is écht een grote stap vooruit!
Die ruimte, het nieuwe assortiment; De verhuizing is nú al een meerwaarde gebleken!"

Ook op zoek naar een nieuwe, hoogwaardige overkapping? Loop eens binnen in de hagelnieuwe showroom van Aura aan de Molenheidseweg 1A in Mill. Jörgen en Esmee kunnen alles vertellen over het diverse aanbod, maar ook over levering en montage. Je kunt ook een kijkje nemen op www.auramill.nl. Meer informatie is eveneens te verkrijgen door een mailtje te sturen naar info@auramill.nl, of bel 06 19 303 395.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties