Aura gaat verhuizen, maar er verandert meer

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MILL/SINT HUBERT - Aura gaat de hoogte in, letterlijk. De specialist in luxe overkappingen heeft namelijk een nieuw thuis gevonden in Mill. Met ingang van juli is Aura Terrasoverkappingen en Glazen Schuifwanden dan ook niet meer te vinden in Sint Hubert, maar in een hoger pand aan de Millse Molenheidseweg. Het hogerop zoeken beperkt zich echter niet tot enkel dit detail…

“Zo’n twaalf jaar geleden ben ik begonnen met Aura Sint Hubert", vertelt Jörgen Tielemans. "Vrij kort daarna begon Esmee Dreesen-Ten Haaf hier. Dat was toen nog haar bijbaantje.” Toen Esmee enkele jaren geleden voor een fulltime baan aanklopte was het allemaal rap in kannen en kruiken. “Het heugelijke nieuws is nu dat Esmee de kans heeft gekregen vanaf juli mede-eigenaar van Aura te worden. Dit is een hele logische stap. Haar man en broer werken al voor mij bij de montage. En Esmee weet soms bijna beter wat er speelt dan ikzelf", grapt Jörgen. “Dit voelt gewoon goed.” De banden tussen Jörgen en zijn collega’s zijn ijzersterk, bijna familiair. “Ik heb geen directe opvolger in de familie, maar ik noem Aura wel altijd een familiebedrijf. Het is echter niet mijn familie.”

Esmee zelf is evenzo enthousiast als haar niet-familielid. Naast de belangrijke zakelijke stap biedt ook de verhuizing mooie kansen voor de overkappingspecialist. “Het wordt écht een nieuw bedrijf! Het nieuwe pand biedt ons de kans veel meer te verdiepen.” Esmee noemt een heel leger aan overkappingen en materialen op waarmee Aura haar assortiment wil versterken. Denk hierbij aan vrijstaande overkappingen, screens, rolluiken, uitvalschermen en natuurlijk de nagelnieuwe knikarmschermen. Jörgen: “Ook nieuw zijn de overkappingen met doek en lamellen. Hierbij kun je doek en lamellen wegschuiven. Vergelijk het met een cabrio. Bij lekker weer heerlijk in de open lucht zitten!” Esmee vult aan en noemt het merk Palmiye als één van de toppers binnen deze categorie: “Vanaf juli gaan wij die dus verkopen! Hoe gaaf is dat?”

Jörgen vult aan: “Nu we in Mill gaan zitten kunnen we meer de hoogte in. Daar kunnen we veel beter en meer verschillende overkappingen presenteren dan hier. Dat geeft de klant een goed beeld. Mensen willen zien en voelen. Men wilt beleven.” Hierom hecht het duo een buitengewone waarde aan het directe contact met klanten. Esmee: “Een overkapping blind via internet kopen… dat doet men niet. Wij kunnen er alles over vertellen zodat mensen écht een goede keuze maken. En mijn man en broer zorgen ervoor dat het past en prachtig wordt afgewerkt!”

Wie de hoogte in gaat, kan meer verdieping brengen. Juíst die verdieping gaat Aura vanuit Mill helpen tot nóg verdere hoogten te stijgen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties