Schrijf je in via Arenalokaal.nl/EK-pool

Arena houdt EK-pool met prachtige prijzen

Door De redactie van Arenalokaal.nl

REGIO - Over drie weken gaat in elf Europese landen het EK Voetbal van start. Te midden van topfavorieten als Frankrijk, Spanje, Duitsland en België strijdt ook het Oranje van bondscoach Frank de Boer om de felbegeerde titel. Traditiegetrouw houdt Arena weer een EK-pool waarbij tal van prachtige prijzen zijn te winnen. Deelnemers aan de EK-pool kunnen zich tot vrijdag 11 juni 20 uur online inschrijven via www.Arenalokaal.nl/EK-pool. 

De relaxte hoofdprijs van de Arena EK-pool is een superdeluxe, volledig verstelbare relaxfauteuil ter waarde van 1295 euro van Teun Arts Meubelen in Sint Hubert. Daarnaast is er een uitgebreid prijzenpakket met een waarde van meer dan 1000 euro. Zo maken deelnemers kans op onder meer dinerbonnen, boodschappenpakketten, (sport)boeken, barbecuepakketten, bierpakketten en cadeaubonnen van plaatselijke ondernemers uit Landerd en Grave.

Deelnemers aan de pool voorspellen de uitslagen van alle wedstrijden, de finales en de uiteindelijke Europees kampioen. Ook is er een aantal bonusvragen. Bijvoorbeeld voor het team dat de meeste goals scoort of de minste kaarten krijgt. De stand wordt automatisch op de EK-poolwebsite bijgehouden en tussenstanden worden ook wekelijks gepubliceerd in de krant.

Schrijf je in
Inschrijven voor de Arena EK-pool kan tot 11 juni 20 uur. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt per e-mail een link naar de EK-poolwebsite. Meer info? Stuur een mail naar redactie@arenalokaal.nl.

Ik ontvang graag per e-mail de deelnamelink naar de Arena EK-pool en de voorwaarden om mee te dingen naar de prachtige prijzen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties