DJ's lopen 20 december etappe door Landerd en 21 december door Grave

3FM Serious Request: The Lifeline komt naar Landerd en Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD/GRAVE - 3FM Serious Request: The Lifeline komt op 20 december naar Landerd en op 21 december naar Grave. De DJ's Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Herman Hofman en Mark van der Molen & Rámon Verkoeijen starten gezamenlijk vanuit Goes om hun wandeltocht af te leggen naar Groningen. Dit jaar wordt de route als estafette gelopen en wisselen de DJ's elkaar af bij zogenoemde chequepoints: feestelijke evenementen waar actievoerders en bezoekers naartoe kunnen komen om hun inzameling aan de actie te doneren.

Na de start in het Zeeuwse Goes vervolgen Sander en Herman hun wandeltocht naar het eerste chequepoint in Kruiningen. Het duo loopt daarna van Bergen op Zoom naar Roosendaal, van Made naar Waalwijk, van Oss via Landerd naar Grave, van Arnhem naar Dieren, van Laren naar Deventer, van Holten naar Hellendoorn, van Zuidwolde naar Pesse en van Vries naar Groningen.

DJ-duo Frank van der Lende & Eva Koreman start hun eerste etappe in Rilland en lopen naar Bergen op Zoom. Daarna vervolgen ze de tocht van Zevenbergen naar Made, van Den Bosch naar Oss, van Nijmegen naar Arnhem, van Zutphen naar Laren, van Raalte naar Holten, van Ommen naar Zuidwolde, van Hooghalen naar Vries en tot slot lopen zij naar het eindpunt in Groningen.

Het derde duo, Mark van der Molen & Rámon Verkoeijen loopt de route vanaf Kruiningen tot Rilland. Vervolgens van Roosendaal naar Zevenbergen, van Waalwijk naar Den Bosch, van Grave naar Nijmegen, van Dieren naar Zutphen, van Deventer naar Raalte, van Hellendoorn naar Ommen, van Pesse naar Hooghalen en ook Mark en Rámon eindigen hun wandeltocht in Groningen.

Mensenhandel
Dit jaar zet 3FM Serious Request: The Lifeline zich in de week voor kerst in voor de slachtoffers van mensenhandel. De drie DJ-teams zetten het lot van de slachtoffers van mensenhandel op de kaart door te voet van Zeeland naar Groningen te trekken. Ze maken 24 uur per dag live radio en bezoeken de acties die luisteraars organiseren. Dit alles met één doel: het inzamelen van geld voor het Rode kruis. In de week van 18 tot en met 24 december lopen de DJ's samen een route van bijna 500 km in totaal. Nieuw dit jaar is dat mensen een etappe kunnen meelopen en daarmee geld inzamelen voor het Rode Kruis. Aanmelden voor de sponsorloop kan via www.3fm.nl/loopmee. Maximaal 100 mensen kunnen zich opgeven voor een etappe.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties