Alles over opgroeien en opvoeden van 0 tot 18 jaar

Opvoedmarkt in Bibliotheek Oss op 24 maart

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Bibliotheek Oss en Centrum Jeugd & Gezin Maasland (CJG) houden zondag 24 maart een opvoedmarkt in de Osse bieb. Tussen 11 en 16 uur is deze opvoedmarkt geopend voor ouders, verzorgers en beroepskrachten die meer willen weten over opgroeien en opvoeden van kinderen in de leeftijd 0 tot 18 jaar.

Verschillende organisaties binnen de gemeente Oss zoals de GGD, de Speel-o-theek, Kentra24 (onderdeel van Novadic Kentron), ONS welzijn, CJG en de Bibliotheek zijn aanwezig. Zij presenteren hun aanbod en vertellen over hun mogelijkheden. Tijdens deze markt krijgen de bezoekers van deskundigen informatie en tips over opvoedkundige onderwerpen als veilig gamen, gezonde voeding, weerbaarheid van je kind, en het belang van (voor)lezen. Daarnaast zijn er deze dag een aantal inspirerende workshops te volgen, voor zowel opvoeders en beroepskrachten als voor kinderen. 

Aanmelden voor de workshops kan via www.centrumjeugdengezin-maasland.nl en www.bibliotheekoss.nl. Deelname is gratis. Belangrijk om te weten: de opvoedmarkt 'opgroeien en opvoeden' in de Bibliotheek Oss is vooral gericht op preventie en niet gericht op hulpverlening. De markt begint om 11 uur en eindigt om 16 uur. De entree is gratis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties