Opfriscursus verkeerslessen bij Volksuniversiteit Oss

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Is jouw verkeerskennis nog wel actueel? Onze verkeersregels veranderen telkens een klein beetje. Daarom biedt Veilig Verkeer Nederland afdeling Maasland in samenwerking met Verkeersschool Van Iersel en Volksuniversiteit Oss een opfriscursus aan op donderdag 18 november om 19.30 uur. Inschrijven is mogelijk via www.volksuniversiteitoss.nl. 

Door alle verkeersveranderingen in de afgelopen jaren is het de vraag of je nog wel veilig en verantwoord kunt deelnemen aan het verkeer. Om je weer op de hoogte te brengen, wordt er bij de Volksuniversiteit Oss weer een opfriscursus gegeven door een gediplomeerde instructeur van Verkeersschool Van Iersel. Alle onderwerpen zoals rotondes, snelweg, voorsorteervakken, taal van de weg, verlichting komen aan bod. En uiteraard worden alle vragen van de cursisten beantwoord.

Inschrijven via website
De workshop gaat op donderdag 18 november van start en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten van de workshop bedragen 10 euro. Tevens ontvangen de deelnemers een cursusboekje met alle benodigde informatie. Inschrijven en meer informatie op www.volksuniversiteitoss.nl

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties