Opening airtrampoline tijdens Hullie Paasvakantie

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - Hullie heeft er opnieuw een buitenattractie bij. Tijdens Hullie Paasvakantie wordt Hullie Airtrampoline geopend. Dit is niet zomaar een springkussen, maar echt een grote van liefst 21 bij 10 meter. Dat wordt lekker spelen met uitzicht op de mooie natuur van De Maashorst. 

Zowel op eerste paasdag, zondag 21 april, als op tweede paasdag, maandag 22 april, kan iedereen meedoen met Hullie Paaseikesfestijn. Er zijn paashazen aanwezig en Hullie is op zijn paasbest versierd. Kinderen en volwassenen mogen meedoen met Hullie grote paaskwis. Deze bestaat uit diverse onderdelen. Zo mogen de kinderen met Hullie paashaas om 11.30 of om 14.30 uur mee de Bedafse Bergen in om paaseieren zoeken. Er worden twee terreinen afgezet: eentje voor de allerkleinsten en eentje voor de overige kinderen. Het is elk jaar een lust voor het oog als je de kinderen in de mooie Maashorst-natuur op zoek ziet gaan naar paaseieren.

Win een kinderfeestje
Ook is er Hullie paasspeurtocht, die je door heel Hullie brengt en leuk is voor jong en oud. In Hullie knutselhoek wordt uiteraard ook een leuke paasknutsel gemaakt, welke ook meetelt voor de einduitslag. Je kunt een kinderfeestje ter waarde van 104 euro winnen als je als beste uit de bus komt. Er zijn geen extra kosten verbonden aan al deze activiteiten. Tussen al dit speurgeweld in kun je natuurlijk ook heerlijk genieten van Hullie heerlijke gerechten op Hullie menukaart of Hullie paaslunch. Deze paaslunch is zo populair dat reserveren niet meer mogelijk is.

Activiteiten meivakantie
Dinsdag 30 april, woensdag 1 mei, donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei vinden weer Hullie Pizzawerkwinkels plaats. In Hullie knutselhoek kunnen kinderen zelf hun pizza koksmuts versieren en daarna mogen ze onder begeleiding zelf hun pizza gaan maken. Daarna gaat deze in de oven en wordt het heerlijk smullen. Bij voldoende animo (minimaal 4 kinderen, minimaal 6 jaar) worden de pizza werkwinkels gehouden om 15.30 uur. Hullie Pizzawerkwinkel kost 5 euro per kind. Reserveren kan via entree@hullie.nl. Met wie kom jij in Hullie meivakantie heerlijk genieten?

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties