Open taaldagen bij Volksuniversiteit Oss-Uden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Wil jij graag een vreemde taal leren? Volksuniversiteit Oss-Uden laat je tijdens de twee open taaldagen kennismaken met de taaldocenten. Stel je vragen aan de docent, maak een toets of voer een gesprek met de docent om je niveau te bepalen voor de taalcursus die je wilt gaan volgen. Bekijk het volledige cursusaanbod op www.volksuniversiteitoss.nl.

Informatiebijeenkomsten Talen
Op deze dagen zijn diverse taaldocenten aanwezig om je vragen te beantwoorden en is inschrijven direct mogelijk en krijg 5% korting. Je hoeft je vooraf niet aan te melden.
* Donderdag 8 juli van 19 tot 21 uur bij het Udens College, President Kennedylaan 22b in Uden.
* Zaterdag 10 juli van 10 tot 14 uur bij Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 in Oss.

Vroegboekkorting
Schrijf je je in voor een cursus én betaal je vóór 13 september, dan ontvang je een korting van 5% bij inschrijving.

Keuze uit 16 verschillende talen
Met maar liefst 16 verschillende talen in haar cursusaanbod is Volksuniversiteit Oss écht dé Taalaanbieder in de regio, van Spaans tot Japans of liever Italiaans of Pools het kan allemaal. Voor zowel beginners als gevorderden niveau is er een breed aanbod zowel in Oss als Uden, in de avond of overdag. De lessen worden gegeven door ervaren en enthousiaste (native speaker)docenten in kleine groepen waardoor de docent veel persoonlijke aandacht heeft voor iedereen.

Privéles
Volg je de taalles liever alleen of samen met je partner ook dat is mogelijk. Je krijgt 15 lessen van een uur volgens een vast lesprogramma, waardoor je na de 15 lessen de mogelijkheid hebt om over te stappen naar de klassikale groepslessen. De lesdag en tijdstip kunnen in overleg worden bepaald.

Overig aanbod
Naast de taalcursussen vind je ook weer een diversiteit aan overige cursussen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Kunst & Maatschappij, Ondernemen & Digitaal, Lichaam & Geest, Creatief en Culinair. Voor ieder wat wils. Kijk voor het volledige cursusaanbod op www.volksuniversiteitoss.nl of bel naar 0412-638060.

Maatwerktrainingen voor bedrijven
Volksuniversiteit Oss biedt ook in company maatwerktrainingen aan. De leerdoelen, de aanvang en de duur van de training worden in overleg besproken. Voor meer informatie of een afspraak om nader kennis te maken, bel 0412-690826 of mail info@vuoss.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties