Ons Welzijn: altijd dichtbij

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REGIO - Het zijn onzekere en roerige tijden. We weten nog lang niet hoe dit verder gaat. Naast de talloze spontane en hartverwarmende initiatieven waarmee we elkaar laten voelen er niet alléén voor te staan, zijn er ook verdriet, angst en eenzaamheid ontstaan. Ons Welzijn is er voor iedereen die worstelt met een situatie in het dagelijks leven waarover zorg is ontstaan waarbij een helpende hand welkom is.

Mensen zijn getroffen door het plotseling overlijden van geliefden als gevolg van het coronavirus. Vele tienduizenden werden geconfronteerd met het wegvallen van werk en inkomsten door de huidige overheidsmaatregelen. Weer anderen ervaren spanning die het thuiswerken en de anderhalve-metersamenleving veroorzaken op de balans tussen werk en de thuissituatie met huisgenoten, ouders, mantelzorg en sociale activiteiten. Dit levert dilemma’s op die ingrijpend van aard zijn.

Ons Welzijn is er voor iedereen die worstelt met een situatie in het dagelijks leven waarover zorg is ontstaan waarbij een helpende hand welkom is. Ze zoeken naar goede oplossingen, en staan klaar voor iedereen. Dat gebeurt met de inzet van vrijwilligers, professionals en gemeenten. Deze manier van werken, hun expertise en flexibiliteit in de vaak ingewikkelde vraagstukken, hebben de afgelopen weken hun waarde meer dan bewezen. Hiervoor ontvangt Ons Welzijn regelmatig complimenten van inwoners en bestuurders in de regio. De organisatie is géén commercieel bedrijf, maar een stichting zonder winstoogmerk. Er kan kosteloos beroep op gedaan worden door iedereen. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties