Nieuw: nu ook heerlijk lunchen bij restaurant Vesta in Nederasselt

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

NEDERASSELT - In een monumentale boerderij aan de Eindsestraat in Nederasselt, op een steenworp afstand van de Graafse brug, is sinds 2014 restaurant Vesta gevestigd. Het interieur van de sfeervolle eetgelegenheid ademt vintage. Maar ook buiten in de fraaie terrastuin (foto) is het goed toeven, met een prachtig uitzicht op de John S. Thompsonbrug. Nieuw bij Vesta is dat gasten voortaan ook ieder weekend terecht kunnen voor een heerlijke lunch.

Op zaterdag en zondag bent u van harte welkom van 12.00 tot 15.30 uur voor een uitgebreide lunch. Deze kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. Zoals gasten van Vesta gewend zijn, is de keuze behoorlijk uitgebreid. Vegetarisch, vlees, vis, soepen, broodjes, salades, diverse warme en koude gerechten en als afsluiting een smakelijk dessert.

De Vesta-lunch
Als u iets minder trek heeft is de Vesta-lunch iets voor u. Deze bestaat uit een combinatie van een soep en een broodje of een soep en een salade voor een aantrekkelijke combiprijs.

Eindeloos Genieten
Het populaire Vesta-concept 'Eindeloos Genieten' blijft uiteraard in de avond nog steeds bestaan. Eindeloos Genieten betekent dat u zelf kunt kiezen van de à la carte-kaart van het restaurant. Dit concept houdt in dat de gerechten kleiner gemaakt zijn waardoor u van meer verschillende gerechten en smaken kunt genieten.

Openingstijden
Vesta is gelegen aan de Eindsestraat 7 in Nederasselt. Het restaurant is geopend van van woensdag tot en met zondag. Reserveren is gewenst. Meer informatie is te vinden op www.restaurantvesta.nl of bel met 024-6222366.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties