Nieuw cursusprogramma Volksuniversiteit Oss online

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS – Een leven lang leren is het motto van Volksuniversiteit Oss. Met het brede cursusaanbod is er voor ieder wat wils. Het is wederom een compleet en gevarieerd programma geworden met veel nieuwe cursussen op het gebied van Talen, Persoonlijke Ontwikkeling, Kunst & Maatschappij, Digitaal & Online, Lichaam & Geest, Creatief en Culinair.

Taalcursussen
Volksuniversiteit Oss heeft het grootste aanbod taalcursussen in deze regio. Elk niveau is terug te vinden, van beginners tot gevorderden. Engels Cambridge FCE & Advanced staat ook in het voorjaar geprogrammeerd. Voor haar taalcursussen maakt Volksuniversiteit Oss veelal gebruik van docenten die native speakers zijn.

Informatie en intake talen
Geïnteresseerden die specifieke vragen hebben over een taalcursus of willen weten op welk niveau ze het beste kunnen instromen, zijn van harte welkom op een van de informatiebijeenkomsten die Volksuniversiteit Oss organiseert. Tijdens deze bijeenkomsten zullen diverse taaldocenten aanwezig zijn en is ook inschrijven direct mogelijk.
• Zaterdag 18 januari van 10 tot 12 uur bij Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 Oss;
• Dinsdag 21 januari van 18 tot 20 uur (alleen voor cursus Nederlands (NT2)) bij Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 Oss;
• Donderdag 23 januari van 18 tot 20 uur bij Eigen Herd, Rooijsestraat 32 Uden.

Zeer breed aanbod
Naast de taalcursussen is er veel ruimte gereserveerd voor het overige cursusaanbod. Een greep uit de nieuwe cursussen; ‘Schrijf je eigen boek’, ‘Help een puber in huis’, ‘Lachen is gezond’, ‘Urban Art – kunst in openbare ruimte’.
Ook zijn er weer overheerlijke kookworkshops oa ‘Hightea’ of ‘Oerhollands koken’ terug te vinden in het aanbod. Even heerlijk ontspannen kan bij de nieuwe Klankbelevingsles. In de praktische cursus ‘Vitalere versie van jezelf’ leer je op een interactieve manier meer over jouw leefstijl en vitaliteit. Al met al te veel om op te noemen.

Het nieuwe cursusmagazine valt in de week van 6 januari met dit weekblad weer in je brievenbus. Kijk voor het volledige aanbod op www.volksuniversiteitoss.nl. Inschrijven kan online via de website.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties