Nieuw cursusprogramma Volksuniversiteit Oss online

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Volksuniversiteit Oss presenteert haar uitgebreide nieuwe cursusprogramma op de nieuwe website. Het volledige programma is online te raadplegen. Het is wederom een compleet en gevarieerd programma geworden met veel nieuwe cursussen op het gebied van Talen, Persoonlijke ontwikkeling, Kunst & Maatschappij, Digitaal & Online, Culinair, Lichaam & Geest, Creatief en Ondernemen.

Taalcursussen
Volksuniversiteit Oss heeft het grootste aanbod taalcursussen in deze regio. Naast de reguliere talen zoals Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans zijn ook Nederlands voor anderstaligen (NT2), Grieks, Portugees, Russisch, Turks, Arabisch, Latijn, Pools, Japans, Hongaars en Indonesisch in het aanbod opgenomen. Nieuw in het programma de zeer intensieve Nederlands NT2 level 1 cursus. Je volgt 3 dagdelen in de week les en na slechts 3 weken heb je al een hoger niveau bereikt. Ook nieuw is de op maat cursus NT1 voor laaggeletterden.

Overige cursusaanbod
Dit najaar heeft Volksuniversiteit Oss haar programma verder verbreed en een groot aanbod nieuwe cursussen in het programma opgenomen. Waaronder informatie-avonden met thema’s uit de Osse geschiedenis en diverse filosofie cursussen. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zijn nieuw ‘Omgaan met veranderingen’ en ‘Een treffende eerste indruk’. Ook voor ondernemers en ZZP’ers heeft Volksuniversiteit Oss haar cursusaanbod verder uitgebreid met onder meer ‘Hoe start je je eigen bedrijf’ en de cursus ‘Adobe Illustrator’. Daarnaast nog een breed aanbod Culinaire workshops.

Meer informatie over de ruim 200 cursussen die vanaf september van start gaan, vind je op www.volksuniversiteitoss.nl. Inschrijven is direct mogelijk via de website.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties