Nieuw cursusprogramma jubilerende Volksuniversiteit Oss staat online

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Volksuniversiteit Oss heeft in haar vijftigste jaar wederom een mooi en uitdagend cursusaanbod neergezet voor iedereen die zichzelf persoonlijk wil ontwikkelen. Dit kan zijn door een nieuwe taal te leren of verrijk jezelf met een diversiteit aan overige cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, kunst & maatschappij, ondernemen & digitaal, lichaam & geest, creatief en culinair. Voor ieder wat wils. Het volledige programma is te vinden op www.volksuniversiteitoss.nl. 

Op zowel beginners- als gevorderdenniveau worden komend cursusjaar weer vele klassikale taallessen aangeboden. Doordat de bijeenkomsten in kleine groepen plaatsvinden, heeft de docent veel persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Met maar liefst zestien verschillende talen in haar aanbod is Volksuniversiteit Oss dé taalaanbieder in de regio.

Livestream taallessen
Het is ook een optie om een taal (gedeeltelijk) vanuit huis of op je vakantieadres te volgen. Via een livestream van de klassikale les lijkt het net of je er echt bij bent. Dit biedt je de mogelijkheid om toch alle lessen te volgen. Ook als je, vanwege de (dan geldende) coronamaatregelen niet fysiek aanwezig kan zijn. De volksuniversiteit biedt deze optie bij veel van haar talen aan. Vraag bij je inschrijving naar de mogelijkheden.

Privéles
Volg je de taalles liever alleen of samen met je partner? Ook dat is mogelijk. Je volgt de vijftien lessen van een uur volgens een vast lesprogramma, waardoor je na afloop de mogelijkheid hebt om over te stappen naar de klassikale groepslessen. De lesdag en het tijdstip kunnen in overleg worden bepaald. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerktrainingen
Volksuniversiteit Oss biedt ook in company maatwerktrainingen aan. De leerdoelen, de aanvang en de duur van de training worden in overleg besproken. Voor meer informatie of een afspraak om nader kennis te maken, bel 0412-690826 of mail naar info@vuoss.nl

Vijftigjarig bestaan
Vanwege het vijftigjarig bestaan geeft Volksuniversiteit Oss haar cursisten graag een cadeau. Alle cursisten ontvangen bij inschrijving én betaling vóór 15 september 2020 een korting van vier procent  op alle cursussen. Schrijf je je in voor een vervolgtaalcursus én betaal je vóór 15 juli 2020, dan ontvang je een korting van zeven procent bij inschrijving. Kijk voor het volledige cursusaanbod op www.volksuniversiteitoss.nl 

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties