Neem een kijkje bij Modderkolk tijdens technische banenmarkt

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

WIJCHEN - Modderkolk houdt dinsdag 17 september van 18 tot 20 uur een technische banenmarkt. Dit is in het bedrijfspand aan de Nieuweweg 133 te Wijchen. De onderneming wil vaklieden de kans geven om vrijblijvend een kijkje te nemen in het familiebedrijf.

Modderkolk begrijpt dat direct solliciteren spannend is, zeker als je al een baan hebt. Het schrijven van een sollicitatiebrief kost daarnaast tijd. Daar zit je na een lange werkdag niet meer op te wachten. Daarom organiseert het familiebedrijf uit Wijchen een technische banenmarkt, waarbij het mogelijk is om ‘gewoon even’ langs te komen en de sfeer te proeven.

Geen rode loper
Denk je bij een technische banenmarkt aan een rode loper en een vast programma? "Dan moeten we je teleurstellen", zegt een lachende Elke Hoogenboom, marketing medewerker bij Modderkolk. "Tijdens de technische banenavond krijg je juist de mogelijkheid om via de achterdeur naar binnen te komen en het échte Modderkolk te leren kennen. Dit houdt in dat je onder het genot van een kopje koffie of thee zelf kunt rondlopen en kennis kunt maken met collega's."

Hoezo markt?
Ondanks dat de avond door enkel Modderkolk georganiseerd wordt, heeft het de titel banenmarkt. Hoogenboom: “Modderkolk is een bedrijf dat in drie branches actief is; de industrie, het watermanagement en de zorg. Dit maakt dat we veel verschillende teams hebben. Tijdens de technische banenmarkt presenteren deze teams zich, waardoor de bezoekers, net als op een markt, voor zichzelf kunnen bepalen of ze een voorkeur hebben voor het ene kraampje of voor het andere."

Vrijblijvend
Zoals eerder benoemd is een bezoek aan de technische banenmarkt geheel vrijblijvend. In het afgelopen jaar heeft Modderkolk al vaker een dergelijke banenmarkt georganiseerd. Hoogenboom: "We zien vaak dat onze bezoekers zich aan het oriënteren zijn. Ze zijn tevreden over hun huidige baan, maar staan eventueel open voor een nieuwe uitdaging. Direct solliciteren op vacatures is in deze fase vaak een drempel. De technische banenmarkt is dan juist een perfecte tussenstap. Je kunt rustig rondkijken en spreken met andere technici, zonder dat je direct ergens aan vast zit."

Aanmelden
Heb je interesse in deze technische banenavond? Meld je dan aan via www.modderkolk.nl/technische-banenavond of stuur je naam via WhatsApp naar 06-30260412.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties