Nederlands voor anderstaligen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS – De Volksuniversiteit in Oss en omgeving organiseert twee informatiebijeenkomsten Nederlands voor anderstaligen (NT2) in Oss en Uden. Op zaterdagochtend 19 januari in Oss en op donderdagavond 24 januari in Uden.

Geïnteresseerden die specifieke vragen hebben over de NT2 cursus of willen weten op welk niveau ze het beste kunnen instromen, zijn van harte welkom op een van de informatiebijeenkomsten die Volksuniversiteit Oss organiseert. Tijdens deze bijeenkomsten zijn de NT2-taaldocenten aanwezig en is inschrijven direct mogelijk.
• Zaterdag 19 januari 10-12 uur bij Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 Oss.
• Donderdag 24 januari 19.30-21.30 uur bij Eigen Herd, Rooijsestraat 32 Uden.

Taalcursussen en overige cursussen
Volksuniversiteit Oss heeft het grootste aanbod taalcursussen in deze regio deze worden veelal verzorgd door docenten die native speakers zijn. Daarnaast heeft de Volksuniversiteit Oss een zeer gevarieerd overig cursusaanbod, van Persoonlijke ontwikkeling tot Kunst & Maatschappij en van Creatief & Vrije tijd tot Body & Mind. Nieuw is het cursusaanbod Puber & Leren en Ondernemen & Ontwikkelen. Tevens zijn er ook interessante lezingen en gezellige kookworkshops ingepland.

Inschrijven via website
Bekijk het volledige cursusaanbod op www.volksuniversiteitoss.nl en inschrijven kan ook via de website.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties