Mooie opbrengst Lentemarkt TBL voor goede doelen

Door Ine Smit-Verbakel van Titus Brandsmalyceum

Op dinsdag 16 april organiseerden de brugklassers van het TBL een Lentemarkt ten behoeve van twee goede doelen. De opbrengst is € 1700.00, een heel mooi bedrag. Dit bedrag zal op maandag 3 juni om 09:00 uur uitgereikt worden aan twee goeden doelen. Deze goede doelen zijn: Stichting Thuis in Oss en Stichting Helpende Handen.

De uitreiking van twee cheques, ieder ter waarde van € 850,00, zal gedaan worden door een vertegenwoordiging van de klassen 1Aa en 1Eb. Beide klassen hebben per leerling het hoogste bedrag bijeen weten te brengen. De leerlingen van klas 1Aa hebben ook als klas het hoogste bedrag bijeen gebracht.
De leerlingen hebben ontzettend hun best gedaan om veel te maken en te verkopen, met allerlei ludieke activiteiten (pijl en boog, veiling, puzzels, etc, etc) en lekkere baksels.
Helpende Handen is er voor armlastige Ossenaren die veelal buiten allerlei regelingen vallen en waarvan de kinderen niet eens hun verjaardag kunnen vieren. Stichting Thuis in Oss zorgt door middel van projecten en grotere en kleinere acties dat de opvang van vluchtelingen in Oss goed verloopt.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties