Modebedrijf Van Tilburg doneert kleding aan Kringloopbedrijf

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

NISTELRODE - Kringloopbedrijven Maasland is aangenaam verrast met een genereuze donatie door modebedrijf van Tilburg uit Nistelrode. Merkkleding uit overjarige collecties is de komende tijd terug te vinden in de kledingrekken van het Kringloopbedrijf.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn centrale elementen in het bedrijfsleven van vandaag de dag. Zo ook voor Van Tilburg. Zij doen dan ook graag iets terug voor de regio.
In dit kader is de samenwerking met Kringloopbedrijven Maasland één van de ruim 25 initiatieven die het bedrijf de laatste jaren heeft gerealiseerd.
De keuze voor het Kringloopbedrijf heeft te maken met de doelstellingen die Van Tilburg aanspreken. Het Kringloopbedrijf biedt een veilige werkplek voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Daarnaast levert het Kringloopbedrijf een bijdrage aan het sociale klimaat in de regio door samenwerking met diverse maatschappelijke instellingen. Doelstellingen die perfect passen bij de bedrijfsmissie van Van Tilburg.
Bovendien is het hergebruik van goederen en het minimaliseren van de CO2-footprint goed voor mens en milieu. En dat past weer perfect in het kader van het Van Tilburg-motto 'verbeter de wereld, begin bij jezelf'.

De kleding is vanaf de tweede helft van september terug te vinden in de kringloopwinkels in Oss aan Maaskade 32 en in Heesch, Voorste Groes 1a.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties