Club 1.5 biedt muziek en cabaret in evenementenzaal

Markant laat Udense zomer zinderen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - Met een stevig muzikaal zomerprogramma trakteert Markant Uden de komende maanden op een aantal zonnige muziekfeestjes. Liefst 25 verschillende acts in de meest uiteenlopende stijlen bezoeken van 24 juli tot 27 september de evenementenzaal, die voor de gelegenheid is omgedoopt tot Club 1.5. Markant heeft on anderen Emma Heesters & Rolf Sanchez, Hans Dulfer, Baby Blue, Wouter Hamel, Voltage en Handsome Poets gestrikt voor een optreden.

De evenementenzaal van Markant Uden is omgedoopt tot Club 1.5. (foto: Jason Setzer)

Na een gedwongen sluiting van bijna vier maanden, mogen de deuren van de Theaterzaal én de Evenementenzaal weer open. In de theaterzaal maken Ellen ten Damme, Christel de Laat en Shirma Rouse de komende maanden hun opwachting. In Club 1.5 is een heuse Beachclub gecreëerd. Daar kunnen bezoekers tot aan het staartje van de zomer genieten van een breed muziekaanbod in een intieme setting. Het theater staat dan ook te trappelen om er samen met het publiek een Zinderende Zomer van te maken.

Evenementenzaal
De evenementenzaal is voor de gelegenheid omgedoopt tot Club 1.5. Daar hoort een passend en gevarieerd programma bij. Zo beleef je - met een drankje in de hand en een lekker hapje op tafel - een muzikale vakantietrip met de mannen van Baby Blue of geniet je van de funky saxjazz van Hans Dulfer. Luister in alle rust naar de gevoelige liedjes van singer/songwriters Michael Prins of Leonie Meijer of ga uit je dak bij een tribute aan Beth Hart of Ed Sheeran. Hou je meer van cabaret? Ook dat staat Markant deze zomer op het menu. Speciaal voor de kinderen staat het avontuurlijke kinderconcert De Operapiraat gepland op zondag 23 augustus.

Muzikale themafeesten
Naast deze optredens staan er ook een paar heerlijke themafeestjes gepland: het Beachclub-seizoen wordt afgetrapt met Terug naar Toen, waar de meest uiteenlopende hits voorbijkomen. Voor de (oudere) rockers is er The Glamrocks (early ‘70s) en wil je de allerlekkerste R&B classics weer eens horen, dan is Rewind hét feestje om te bezoeken. Een sfeervolle Beachclub, lekkere drankjes en hapjes én een swingend muziekprogramma; als het aan Markant ligt, wordt de Udense zomer van 2020 er eentje om niet snel te vergeten.

Kijk voor het volledige programma op: https://www.markantuden.nl/pQDNXu5/markants-zinderende-zomer 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties