Mantelzorgers uit gemeente Oss welkom op feestavond

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Ons Welzijn en de gemeente Oss organiseren wederom een speciale avond voor mantelzorgers in Oss. De bijeenkomst wordt vrijdag 15 november gehouden in theater De Lievekamp en is voor mantelzorgers gratis toegankelijk. Ook de persoon voor wie gezorgd wordt, is van harte welkom.

Een mantelzorger zorgt voor een naaste met een ziekte of beperking. Dit kan een hele opgave zijn. Daar willen de gemeente Oss en Ons Welzijn graag bij stil staan. Zij nodigen mantelzorgers van harte uit om, eventueel samen met degene voor wie zij zorgen, te komen genieten van een geheel verzorgde avond in De Lievekamp in Oss. Als blijk van waardering voor hun inzet.
De avond begint om 20 uur en bestaat uit een optreden van Comité Orkest. Drie doorgewinterde muzikanten brengen de grootste hits uit de top 2000 ten gehore, maar dan wel op hún manier. Tijdens de gezellige nazit in het Theatercafé verzorgt de akoestische band B4YOU een optreden. De avond duurt tot middernacht.

Aanmelden
Mantelzorgers die wonen in de gemeente Oss kunnen zich aanmelden door een aanmeldformulier in te vullen. Je kunt een exemplaar ophalen bij Ons Welzijn aan de Schadewijkstraat 6 in Oss, door te mailen naar dagvandemantelzorg@ons-welzijn.nl of door te bellen naar 088-3742525.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties