ROC de Leijgraaf opent zondag 4 februari haar deuren

Make Your Day: de open dag voor jouw talent

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - ROC de Leijgraaf houdt op zondag 4 februari weer een open dag. Thema is ‘Make Your Day’: de open dag voor jouw talent. Toekomstige studenten kunnen bij de vestigingen aan de Euterpelaan en Talentencampus in Oss terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past en aan de slag gaan met leuke projecten op het gebied van techniek, zorg, business en food. Daarnaast zijn er tal van (fun)activiteiten.

Bij ROC de Leijgraaf worden studenten gezien. Door docenten, die het beste uit elke student willen halen. Door medestudenten, met wie ze een gezellige tijd tegemoet gaan. En door bedrijven uit de regio, waar ze de praktijk gaan leren. Bezoekers van ‘Make Your Day’ bepalen zelf wat ze die dag gaan doen. Voorlichters van De Leijgraaf staan klaar om studenten te laten ontdekken welke studie het beste bij hen past. Alle lokalen en praktijkruimtes staan uiteraard open, maar er zijn ook diverse projecten en (fun)activiteiten, zoals een speelse kennismaking met de virtuele wereld binnen het onderwijs en de foodgame van We Are Food Oss.

Wie nog twijfelt over welke opleiding hij of zij wil gaan volgen, kan op de schoollocatie aan de Euterpelaan de workshop ‘Kiezen doe je zo’ volgen. Studenten zijn aanwezig om te vertellen op welke manier De Leijgraaf heeft bijgedragen aan hun eigen loopbaan. Theatergroep Trots en studenten van de opleiding recreatie verzorgen meerdere optredens. Buiten staat een foodtruck opgesteld. Bovendien krijgt elke student bij binnenkomst een leuke goodiebag. Verschillende bedrijven en instellingen zijn aanwezig, waaronder Spierings Kranen, dat zijn allernieuwste kraan zal tonen. Alle bezoekers zijn welkom om aan te schuiven bij het lunchbuffet.

Algemene informatie
Uiteraard zijn ouders, vrienden en familieleden ook van harte uitgenodigd om de open dag te bezoeken. De open dag is zondag 4 februari van 11 tot 15 uur bij ROC de Leijgraaf, aan de Euterpelaan 100 en de Talentencampus in Oss. Meer informatie over de open dag en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie zijn te vinden op: www.leijgraaf.nl/opendag

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties