Maashorst Vooruit: 'Ontwerp je toekomst'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Niet de politiek maar inwoners moeten inhoud bepalen. Zo denkt de partij Maashorst Vooruit over het ontstaan van een politieke agenda. Op 15 september om 19 uur staat in De Potter de 'ontwerpsessie' voor Schaijk gepland.

"Wij willen de manier waarop de gemeente samenwerkt met inwoners verbeteren", geeft Maashorst Vooruit aan. "Wij vinden dat we elkaar meer moeten opzoeken, elkaar moeten inspireren en kennis met elkaar moeten delen. Niet alleen in de aanloop naar de verkiezingen. Dit moet de nieuwe standaard worden."
Met de ontwerpsessie wil Maashorst Vooruit de speerpunten van inwoners in een politiek programma krijgen. "Samen met de inwoners willen we met een positieve blik naar de toekomst kijken. Op deze avond kijken we naar verschillende thema’s zoals wonen en werken, toerisme en recreatie, zorg voor elkaar en de energietransitie. Maar het allerbelangrijkste zijn de punten van de burgers. Niet het politieke spelletje, maar hun ongezouten mening. Waar moet het roer om? Wat moet er op de agenda?"

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties