Maashorst School houdt paasmarkt op 28 maart

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - De negen leerlingen van de Maashorst School in Uden hebben van dichtbij gezien wat voor werk en geld een nieuwe school opzetten kost. Daarom houden ze op woensdag 28 maart van 14 tot 17 uur een paasmarkt. Met deze rommelmarkt en tegelijkertijd een open middag willen ze zelf ook een steentje bijdragen aan deze school. "Want deze school moet blijven, we leren hier enorm veel en op een vele leukere manier", vertelt een van de leerlingen.

Vlak voor Pasen willen de kinderen op deze markt nieuw gemaakte knutselkunst, tweedehands spulletjes en lekkere hapjes en drinken te koop aanbieden. Alle opbrengsten zijn voor de Maashorst School. Op deze middag kan men kennismaken met de school, de kinderen, het team en de ouders. Kinderen kunnen binnen en buiten spelen en er is een grabbelton.

De Maashorst School groeit gestaag, van 4 kinderen in september tot 9 leerlingen in maart. De leerlingen komen uit diverse dorpen in de Maashorstgemeenten, Uden, Zeeland, Schaijk, Nistelrode en Ravenstein. Voor meer informatie: www.maashorstschool.nl of volg de school op Facebook.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties