Maashorst Muziekdag bij Natuurcentrum De Maashorst

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

NISTELRODE - Natuurcentrum De Maashorst houdt zondag 29 juli in zomerse sferen de Maashorst Muziekdag. Van 10.30 tot 16 uur is er gezellige Brabantse muziek op het erf te beluisteren. Annelieke Merx en Jan van der Heijden zingen fijne luisterliedjes en echte meezingers. Zoek een plek op het ruime terras met koffie, fris of een ijsje en geniet van de Brabantse sfeer.

Op deze zomerse zondag heeft het natuurcentrum twee lokale zangers uitgenodigd om hun mooie Brabantse liederen ten gehore te brengen. Annelieke Merx en Jan van der Heijden zingen liedjes van onder andere Ad de Laat en Guus Meeuwis. Beide zangers zingen ook zelfgeschreven liedjes. De Liempdse troubadour Jan van der Heijden put zijn inspiratie uit het leven van alledag. In Brabants dialect zingt hij zijn eigen liedjes en begeleidt zichzelf op de gitaar. Iedereen die van cultuurhistorie en het Brabantse dialect houdt zal genieten van zijn zang. Annelieke Merx omschrijft haar werk als 'sfeervol, gezellig, sprankelend, stijlvol, Brabants met een zachte g, herkenning, melodieus, muzikaal en veelzijdig.' Akoestisch kleine en rustige liedjes wisselt zij af met vrolijk en vlot repertoire.

Iedereen, jong en wellicht wat ouder, is op 29 juli van harte welkom op het mooie terras van het natuurcentrum om te genieten van de Brabantse gezelligheid.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties