Maashorst Betrokken Ondernemers wil flinke stappen zetten met BIZZ

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Stichting Maashorst Betrokken Ondernemers (MBO) werkt de komende tijd hard aan de naamsbekendheid van een nieuwe ondernemersgroep: BIZZ. Dit staat voor Bedrijven in detailhandel, Industrie, Zorg en Zakelijke dienstverlening. Bedrijven die een binding hebben met de Maashorst kunnen zich als BIZZ-lid aansluiten om samen het natuurgebied én hun eigen onderneming op de kaart te zetten. Door samenwerking, ontmoeting en informatievoorziening wil MBO ondernemers laten profiteren van een groot netwerk in het Maashorstgebied.

Het werkt ook andersom. Als betrokken ondernemer uit de gemeenten Oss, Uden, Landerd of Bernheze kun je helpen om dit prachtige oergebied nog meer te promoten. "Een lidmaatschap van Maashorst Betrokken Ondernemers BIZZ geeft niet alleen netwerkinformatie aan de ondernemers, maar steunt de betrokken bedrijven die het gebied actief op de kaart zetten", stelt voorzitter Twan van Bakel. "Een duurzame ontwikkeling die een win-winsituatie kan opleveren."

Eenmaal per jaar houdt het bestuur een bijeenkomst, waar ondernemers uit het Maashorstgebied elkaar leren kennen en waar zij deel uitmaken van een professioneel netwerk van specialisme en knowhow. Daarnaast blijven ondernemers met een frequente nieuwsbrief goed op de hoogte van allerlei regionale en lokale activiteiten in de Maashorst, waarop zij direct kunnen inspelen.
Een duidelijke visie en missie zijn geformuleerd en er ontstaan concrete ideeën uit verschillende brainstormsessies door het bestuur. Binnenkort wordt onder alle leden een enquête gehouden om wensen en behoeften te inventariseren. Ook is een team van ondernemers samengesteld om een goed communicatieplan te maken en uit te voeren. Ondernemers uit het Maashorstgebied kunnen zich aanmelden om lid te worden. Meer informatie over het lidmaatschap is op te vragen bij bizz@maashorst-betrokken-ondernemers.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties