Gezellige en muzikale dag voor jong en oud

Lustrum voor Eagle Eye Festival

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LITHOIJEN - Een stukje historie: vijf jaar geleden is het Eagle Eye Festival ontstaan. Zeven doorgewinterde festivalgangers kregen het idee om zelf een event te organiseren. Gesteund door wat overgebleven lapgeld van de Zwarte Cross was de eerste editie een feit; kleinschalig, maar oh zo gezellig.

De vorige editie Eagle Eye Festival 2016 was dankzij de bezoekers een geweldig feest. Onder aanvoering van onder meer Baby Blue, De Revuo’s, The Rocking Coasters, huisband Back in 5 minutes en presentator (Fias)Co gingen de voetjes van de vloer in Lithoijen. Van jong tot oud, het was een fantastisch feest met een onvergetelijke sfeer.

Spectaculaire optredens
Ook dit jaar zijn er weer spectaculaire optredens van Poor John (bekend van de Zwarte Cross), High Voltage (World’s best AC/DC tribute band), Dude, Mona Lisa, Party lol tent parasol en DJ Fred van Dijk (voorman BZB). Nieuw dit jaar is een een derde podia met een magische show. Alleen toegankelijk met een golden ticket, te verdienen op het festival. Bij zijn is meemaken…
Ook de culinaire gast is van harte welkom op Eagle Eye Festival. Hou je van homemade pizza, heb je liever een heerlijk broodje cajun of ga je toch voor een lekker ambachtelijk frietje? Het foodcourt bedient je op je wenken. Het wordt zaterdag 19 augustus vanaf 16 uur een feestelijke en muzikale dag in festivalsfeer voor jong en oud.

In de voorverkoop kost een ticket 10 euro. Deze zijn te krijgen bij Oliehandel Van Hulst in Lithoijen, Etos Novalux Latour in Lith, Snackbar Wimke in Oijen en Café-restaurant De Wildse Hut in Maren-Kessel. Aan de dagkassa betaal je 15 euro. Het festivalterrein ligt aan de Weisestraat 17 in Lithoijen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen

Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?