Lotgenotenbijeenkomst voor patiënten met prostaatkanker

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - Prostaatkankerstichting.nl is dinsdag 19 november weer aanwezig in ziekenhuis Bernhoven voor een lotgenotenbijeenkomst. Als je wordt geconfronteerd met een ernstige ziekte komt er veel op je af. Het is desondanks belangrijk dat je zelf de baas blijft. Uiteraard in overleg met je behandelend arts(en), maar hoe houd je de regie in eigen hand? Daarover gaat het tijdens deze bijeenkomst.

Prostaatkankerstichting.nl is een patiëntenorganisatie door en voor mannen met prostaatkanker. De organisatie informeert en steunt mannen (en hun naasten) die worden geconfronteerd met de diagnose prostaatkanker. De bijeenkomst begint dinsdag 19 november om 10 uur in vergaderruimte 1 van Bernhoven in Uden. Vooraf aanmelden is niet nodig.

|Doorsturen

mimi van meir

2019-11-12 20:01:57

Bravo met uw organisatie. 

Kent u het boek: diagnose prostaatkanker, het verhaal van Jan Gevers al? Hij kreeg de diagnose prostaatkanker, met het onmiddellijke advies van het MOC voor een radicale prostatectomie. Hij nam zijn regie in handen en genas onder begeleiding van de wetenschap, zonder operatie, door zijn leven meer in evenwicht te brengen. Beter eten, meer bewegen, minder stress, meer slapen,...ISBN 9789463963404

Neem gerust contact

Mimi

0032473777323

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties