Logo gemeente Maashorst onthuld: ‘Streek om te zijn’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST- Dinsdagmiddag is in bioscoop Take Ten in Uden op feestelijke wijze het logo van de nieuwe gemeente Maashorst onthuld.

De burgemeesters Marnix Bakermans (links) van Landerd en Henk Hellegers van Uden brengen een toost uit bij het nieuwe logo van de gemeente Maashorst.

Het nieuwe gemeentelogo en de bijbehorende pay-off ‘Streek om te zijn’ weerspiegelt volgens de makers, een groep creatieve professionals uit Landerd en Uden, verschillende kernwaarden en eigenschappen van de nieuwe fusiegemeente. "Maashorst is een prachtige en unieke gemeente en bevat een aantrekkelijke combinatie van eigenschappen en mogelijkheden. Een nieuwe gemeente vol energie en dynamiek, ontstaan uit zes kernen; Reek, Schaijk, Odiliapeel, Uden, Volkel en Zeeland. Krachtige kernwoorden geven uiting aan wie wij zijn en waar wij op herkend willen worden. Zo zijn wij dynamisch en tonen lef, zijn ruimdenkend, warm en toegankelijk, hebben een duidelijke connectie met natuurgebied De Maashorst, zijn energiek en ondernemend. Dit zijn de kernwoorden die aan de basis staan voor de branding van gemeente Maashorst, een streek waar ontspanning en inspanning hand in hand gaan."

In het nieuwe beeldmerk komen de zes kernen terug, maar zijn ook de letters M en H zichtbaar. Meest in het oog springend in het ontwerp is echter de 'pulse', die staat voor de levensader van de samenleving. "We hopen deze 'hartslag van De Maashorst' de komende tijd op zoveel mogelijk plekken in de nieuwe gemeente terug te zien", gaf Landerds burgemeester Marnix Bakermans aan tijdens de feestelijke presentatie van het nieuwe logo in bioscoop Take Ten in Uden.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties