Drie keer per jaar antwoord op vragen van tuinliefhebbers

Lepona lanceert GroenGlossy

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

BALGOIJ - In oktober is het eerste nummer van de GroenGlossy verschenen, een magazine boordevol handige adviezen en praktische tips in het groen. De maker van de GroenGlossy is Henny van Lent-Polman, eigenaresse van Lepona Tuinarrangeurs. Ze liet zich bij het maken van het blad bijstaan door redacteur Paul Verstegen en vormgeefster Marleen Zwakhoven. “We willen onze kennis en passie in het groen delen, dat is de belangrijkste reden dat we het tijdschrift begonnen zijn”, zegt Henny.

Al jaren is Lepona Tuinarrangeurs sterk in het delen van groenkennis. Daarom is Henny eerder dit jaar al gestart met het wekelijks publiceren van columns over tuinwetenswaardigheden in diverse kranten, waaronder weekblad Arena. “We krijgen veel vragen van klanten", licht ze toe. "Op deze manier merk je wat er speelt bij de mensen in de tuin, en wat is dan mooier om de benodigde antwoorden met iedereen te delen. In de glossy vinden mensen praktische tips en handige adviezen die ze kunnen toepassen in hun eigen tuin.”

Seizoen
De onderwerpen die de GroenGlossy behandelt, passen altijd binnen het seizoen. Ondernemers uit dezelfde branche kunnen zich ook aansluiten om hun eigen expertise binnen hun vakgebied te laten zien. In het eerste nummer lees je onder meer over het meest geschikte tuingereedschap voor de najaarswerkzaamheden en het winterklaar maken van de tuin. Maar ook belangrijke tips bij het kiezen van de juiste beplanting.

De fraai vormgegeven glossy kan gratis afgehaald worden bij tuincentrum Lepona in Balgoij. Het magazine wordt in een oplage van 3.000 exemplaren op de markt gebracht en ligt ook bij diverse openbare gelegenheden in Wijchen en omgeving. Het is tevens mogelijk om de GroenGlossy digitaal te bekijken: www.lepona.nl/groenglossy

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties