Leerlingen TBL in actie voor goede doel

Door Ine Smit-Verbakel van Titus Brandsmalyceum

OSS - Dinsdag 5 februari houden de leerlingen van klas 2 Expeditie een sponsorloop voor het goede doel. Het goede doel is dit jaar de Stichting Helpende Handen Oss. De sponsorloop vindt plaats tussen 15.00 en 15.45 uur.

De leerlingen van klas 2Ea en 2Eb hebben, in het kader van het Thema Samenleving, zelf een sponsorloop georganiseerd en gaan deze ook zelf uitvoeren. Ze lopen rondjes buiten rond de school, start en finish bij de hoofdingang aan de Molenstraat.
Voorafgaand aan de sponsorloop hebben de leerlingen een gastles gehad van Stichting Helpende Handen Oss waarin werd uitgelegd waar het geld voor gebruikt wordt. De stichting doet graag iets voor andere Ossenaren die het financieel moeilijk hebben, maar net buiten alle regelingen vallen en voor wie iets extra’s niet mogelijk is. Kortom, voor iedereen die het financieel niet zo makkelijk heeft. Zo helpen ze bij kinderverjaardagen als de ouders zelf de financiële middelen niet hebben, verstrekken kleding en organiseren ze een kerstviering.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties