Leerlingen TBL-locatie Hooghuis in actie voor het goede doel

Door Ine Smit-Verbakel van Titus Brandsmalyceum

Dinsdag 13 maart staat op het Titus Brandsmalyceum in het teken van acties voor het goede doel. Er vinden dan twee verschillende activiteiten plaats met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de “STICHTING SAHELP IN OSS”. Beide activiteiten vinden ’s middags plaats, in en rond school.

Poster Lentemarkt

De leerlingen van klas 2Ea houden van 14.15 uur tot 15.15 uur een Sponsorloop. Deze sponsorloop hebben de leerlingen, die havo/vwo Expeditie volgen, georganiseerd bij het thema “Samenleving”. Ze moesten zoveel mogelijk zelf alles organiseren. Zo zijn stempelkaarten en sponsorkaarten door de leerlingen zelf ontwikkeld. Alle leerlingen van klas 2Ea lopen mee. Ter voorbereiding van deze sponsorloop hebben de leerlingen op 5 maart voorlichting gehad door de voorzitter van deze stichting.
Van 16.00 uur tot 18.00 uur vindt vervolgens de Lentemarkt plaats. Deze markt wordt georganiseerd door de brugklassers, met hulp van hun mentoren. De markt zal plaats vinden in de hal en De Binnenhof van ons schoolgebouw aan de Molenstraat te Oss. Iedereen is van harte welkom. Al jaren is het traditie dat eens per jaar de brugklassers een markt organiseren voor het goede doel. Sinds enkele jaren wordt deze markt in het voorjaar gehouden. De leerlingen verkopen allerlei paasspulletjes, hapjes ed.
We hopen dat beide activiteiten een mooi bedrag opleveren voor “STICHTING SAHELP IN OSS”: http://www.sahelp.nl/

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties