Speciaal voor leerlingen 5 havo

Gastles van BMX'er Jelle van Gorkum op TBL Oss

Door Ine Smit-Verbakel van Titus Brandsmalyceum

OSS - Op de vrijdag 23 april is voor onze examenkandidaten uit 5 havo een gastspreker uitgenodigd met het oog op de naderende eindexamens. Om 11 uur vindt de gastles met BMX-er Jelle van Gorkum plaats in de grote zaal van theater De Lievekamp. Het spreekt voor zich dat alles plaatsvindt met inachtneming van de RIVM maatregelen (1,5 meter afstand, mondkapje, handen ontsmetten).

Mentor 5 havo en docent geschiedenis Peet Kappen zal het interview afnemen met Jelle van Gorkom. Jelle is een succesvol BMX-er die vooral bekend is vanwege zijn spectaculaire zilveren medaille bij de Olympische zomerspelen van Rio de Janeiro in 2016. Jelle heeft in zijn loopbaan veel gewonnen en heeft daarbij veel tegenslag moeten overwinnen. Na iedere tegenslag en zware blessure kwam hij toch weer ijzersterk terug.
In het gesprek zal Peet samen met Jelle door zijn carrière gaan en daarbij ook de link leggen naar het aanstaande eindexamen. Hoe focus je? Hoe stel je doelen? Wat is de kracht van discipline? Hoe ga je om met teleurstellingen? Jelle is een enorme doorzetter, die weet wat het is om onder druk te moeten presteren. We denken dat onze leerlingen daar best iets van kunnen opsteken.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties