Zondag 5 en dinsdag 7 augustus

Leer meer over draken op Kasteel Hernen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HERNEN - Wil jij alles over draken weten? Dan kan je op zondag 5 en dinsdag 7 augustus meedoen met de cursus Drakologie op Kasteel Hernen. Je krijgt dan drakenles van de professor Leonardus dell Drach, je mag leuke proefjes doen en je gaat op zoek naar de huisdraak van het kasteel.

Professor Leonardus dell Drach. (foto: T. Rothengatter)

Buiten ga je op zoek naar sporen van de draak van Hernen; zoals pootafdrukken en drakeneieren en wat is dat nou: een hoop drakenmest? In het Kasteel ga je vervolgens allerlei leuke proefjes doen om de echtheid van de sporen te testen. In het leslokaal leer je nog veel meer over draken. Welke draken zijn er eigenlijk allemaal, wat eten ze en wist je dat er ook een drakenschrift is? Aan het eind van de cursus ontvang je een drakencertificaat.

Doe mee aan de cursus Drakologie op zondag 5 of dinsdag 7 augustus. Beide dagen om 13.15 en 15.15 uur. Toegang tot de cursus en het Kasteel kost 8 euro voor kinderen vanaf 3 jaar. Volwassenen betalen 8,50 euro. Kaartjes online zijn ook online te halen op www.glk.nl/hernen. Kasteel Hernen is te vinden aan de Dorpsstraat 40.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties