Leer een vreemde taal op Volksuniversiteit Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - In een klassikale omgeving met ervaren (native speaker) docenten een vreemde taal leren? Dat kan bij Volksuniversiteit Oss. Welke taal wil jij leren? Kies uit Engels, Italiaans, Grieks, Japans, Spaans, Frans, Latijn, Russisch, Duits, Pools, Arabisch, Indonesisch, Portugees, Turks en Hongaars. Speciaal voor belangstellenden is er woensdag 18 september van 19 tot 21 uur een informatieavond aan de Kruisstraat 94 in Oss.

De lessen worden op drie verschillende locaties gegeven: Oss, Berghem én Uden, zowel overdag als ’s avonds. De talenlessen worden op verschillende niveaus aangeboden, in overleg met een docent kan het instaplevel worden bepaald. Tussendoor overstappen naar een hoger of lager level is ook mogelijk. Wil je meer de nadruk leggen op het spreken van een vreemde taal? Dat kan in de speciale conversatietrainingen voor Engels, Spaans, Italiaans en Frans. Dat zijn 24 lessen van 75 minuten per keer. Of kies voor de snelcursus Spaans, Duits of Italiaans van achttien weken met twee uur les per keer.
Je volgt de lessen aan de hand van een (werk)boek. De docenten vullen dit aan met eigen lesmateriaal. Bij iedere taal is er aandacht voor de grammatica, het lezen en schijven én het spreken. Hierdoor leert men de taal ook écht te gebruiken.

Meer informatie en inschrijven via www.volksuniversiteitoss.nlinfo@volksuniversiteitoss.nl of 0412-638060. Tijdens kantooruren (maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 17 uur en woensdag en vrijdag van 9 tot 12.30 uur) kun je ook altijd even binnen lopen bij Volksuniversiteit Oss aan de Kruisstraat 94 in Oss.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties